Satenski ogrtač Model 2

22.60
Obriši

Ovaj personalizirani satenski ogrtač predstavlja elegantan dodatak za mladenku i njezinu kumu na dan vjenčanja. Sa mogućnošću personalizacije, odabirom veličine i boje, ovaj ogrtač ne samo da dodaje dojam luksuza, već i čini poseban i funkcionalan dar za vjenčanje.

Značajke proizvoda:

  1. Kvalitetan Satenski Materijal: Izrađen od visokokvalitetnog satena, ovaj ogrtač pruža osjećaj luksuza i nježnosti na koži.
  2. Personalizacija po Želji: Dodajte osobni dodir odabirom personalizacije s imenom mladenke i kume, inicijalima, datumom vjenčanja ili posebnom porukom.
  3. Dvije Veličine: Dostupan u veličinama S/M i L/XL, omogućujući odabir onog koji najbolje odgovara tijelu mladenke i kume. Savjetujemo kupnju one veličine koju inače nosite.
  4. Raznolikost Boja: Ogrtač dolazi u elegantnim bojama poput bijele, roze i šampanjca, dajući vam mogućnost usklađivanja s temom vjenčanja ili osobnim preferencijama.
  5. Praktičnost i Stil: Ogrtač je praktičan za nošenje tijekom priprema za vjenčanje, a istovremeno dodaje sofisticiran i stiliziran izgled.
  6. Savršen Poklon: Ovaj personalizirani ogrtač čini izvrstan poklon za mladenku i kumu, pružajući im osjećaj posebnosti na dan vjenčanja.

Ovaj personalizirani satenski ogrtač ne samo da pridonosi eleganciji i sofisticiranosti na dan vjenčanja, već i ostavlja trajan dojam s mogućnošću personalizacije. Praktičan i prelijep, ovaj ogrtač čini se savršenim darom koji će mladenka i kuma s ponosom nositi na ovom posebnom danu.

Molimo da u polje personalizacija navedete detalje poput boje tiska, željenih natpisa i sl.

 

Veličina

L/XL, S/M

Boja personalizacije

Bijela, Crna, Crvena, Lila, Plava, Roza, Srebrna, Zelena, Zlatna

Boja proizvoda

Bijela, Roza, Šampanj