Narudžbe zaprimljene i plaćene u periodu 5.4.-12.4. dostavljamo na adrese 19.4. | Rok isporuke za pozivnice, revere i zahvalnice je oko 4 tjedna | Nova lokacija za preuzimanje paketa Samoborska cesta 266
Search

Dodate željene proizvode u košaricu, kliknete naruči. Nakon toga mi dobivamo notifikaciju, pregledavamo narudžbu i istu odobravamo. Ukoliko postoje dodatna pitanja s naše strane kontaktirat ćemo Vas prije potvrđivanja narudžbe. Nakon što potvrdimo narudžbu stići će Vam email s informacijama o plaćanju narudžbe. Rezervacija proizvoda je 24 sata od kada pošaljemo potvrdu narudžbe i u tom roku trebate izvršiti uplatu,

Narudžbu možete platiti transakcijski (uplatom na račun) putem mobilnog ili internet bankarstva, u pošti, banci ili Fini.

Uplate putem Revoluta, Paypala i sl. platformi ne primamo. Ukoliko uplatite putem Revoluta, primorani smo Vam naplatiti naknadu za transakciju.

Narudžbu možete preuzeti osobno u našoj radioni prema redovnom roku isporuke. Preuzimanja su isključivo četvrtkom u našoj radioni u Kustošiji (Zagreb) u terminu 12-14:30. Ostalim danima i u drugim terminima nije moguće osobno preuzimanje.

Rok isporuke za proizvode zaprimljene do 5.12. je 15.12, a sve narudžbe zaprimljene od 6.12. isporučuju se na adresu 21.12.2023. Narudžbe koje zaprimimo nakon 14.12. isporučujemo u siječnju.

Rok isporuke unutar EU je 3-7 radnih dana od dana slanja. Proizvode šaljemo uvijek četvrtkom.

Najbolje nas je to pitanje potati putem e-maila ili društvenih mreža. Ovisi o našoj popunjenosti i dostupnosti proizvoda.

Za brze narudžbe dodatno naplaćujemo naknadu. Naknade su od 8€ na više, ovisno o proizvodu.

Vizual možemo poslati na odobrenje prije same izrade. U cijenu svakog proizvoda je uključen jedan vizual te jedna korekcija prema Vašim uputama.

Slike gotovog proizvoda ne možemo obećati. Slikanje pojedinačnih proizvoda oduzima nam dosta vremena s obzirom na količinu narudžbi koje odrađujemo. Prioritet nam je dostaviti proizvode u garantiranom roku isporuke.

Proizvode dostavljamo GLS-om i putem Boxnow paketomata. Ne šaljemo drugim kurirskim službama.

S obzirom na vlastitu proizvodnju maksimalno se možemo prilagoditi Vama. Javite nam se s željom i idejom, pa ćemo provjeriti izvedivost.

Narudžbu možete otkazati e-mailom unutar 24 sata ukoliko ista nije plaćena. Nakon što zaprimimo Vašu uplatu narudžba se izrađuje te nismo u mogućnosti istu otkazati.

Ulažemo dodatne napore kako bi svaki proizvod dobro zaštitili od lomova u transportu. No, nažalost postoje situacije gdje ne možemo utjecati, a to je primjerice postupanje pojedinih kurira s paketima, Ukoliko je proizvod stigao oštećen molimo da nam se javite e-mailom sa slikama oštećenja proizvoda i ambalaže odmah po primitku paketa, a najkasnije u roku 24 sata od zaprimanja. Ukoliko ste platili dodatno osiguranje paketa novi proizvod ćemo poslati u najkraćem mogućem roku. Ukoliko niste platili dodatno osiguranje, kurirskoj službi uputit ćemo prigovor te ćemo pratiti razvoj situacije.

Žao nam je radi nastale situacije. Ukoliko Vam je stigao krivi proizvod molimo da nam se javite e-mailom sa slikama proizvoda i brojem Vaše narudžbe. U najkraćem roku poslat ćemo Vam novi proizvod. Prilikom dostave novog proizvoda, krivi proizvod predajete (pravilno zapakiran) kuriru.