Predviđena dostava na adresu za narudžbe zaprimljene i plaćene u periodu 13.7.-19.7. je petak, 26.7.| Rok isporuke za pozivnice, revere i zahvalnice je iza 10.9. | Nova lokacija za preuzimanje paketa Samoborska cesta 266
Search

O nama

DRUGAČIJI, KREATIVNI I MODERNI

Shiny priča

Brand Shiny Stuff osnovala je Blanka Grginović 2012. godine kao hobi uz fakultetske obaveze. Najprije smo se bazirali na izradu unikatnih i personalizianih maski za mobitel te izradu nakita. S vremenom prepoznali smo potencijal u izradi posebnih, drugačijih i personaliziranih proizvoda kojih nije bilo na hrvatskom tržištu. Volimo pratiti trendove, osmišljavati i uvoditi nove proizvode u ponudu te nuditi svojim kupcima drugačije i posebne proizvode. Naša proizvodnja nalazi se u Zagrebu te upravo samostalnost u izradi i personalizaciji proizvoda omogućuje nam da se maksimalno možemo posvetiti izradi narudžbe od početka pa sve do isporuke. Dizajn i sve detalje možemo prilagoditi svakom kupcu. U našoj ponudi možete pronaći velik broj proizvoda za sve prigode. Možemo se pohvaliti kako zapravo na jednom mjestu možete pronaći poklon ili proizvod za svakoga. Pazimo na kvalitetu konačnog proizvoda te ukoliko finalni proizvod ne odgovara našem standardu kvalitete, izrađujemo ga ponovno.

Tko smo mi?

Shiny Stuff čini mali krug kreativaca koji rade ono što vole. Potpuno personalizirani pristup je ono po čemu smo prepoznatljivi i posebni. Kroz ugodnu, prijateljsku i inspirativnu atmosferu osluškujemo i ispunjavamo želje svojih kupaca te stvaramo proizvode koji ostaju kao trajna uspomena za razne prigode.

Shipping Worldwide

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

14 Days Return

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Security Payment

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Top Jewellers at Ice Online

Cenean imperdiet. Proin viverra, ligula sit amet ultrices semper, ligula arcu tristique sapien, a accumsan nisi mauris ac eros. Vestibulum fringilla pede sit amet augue. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Fusce fermentum odio nec arcu.