Sadnice ružmarina u personaliziranoj vrećici

3.50

Svaka sadnica ružmarina u natur vrećici s personaliziranim tiskom predstavlja jedinstven i ljubavno promišljen poklon za vaše goste na vjenčanju. Ovaj poklon ne samo da dodaje šarm vašoj proslavi, već i ostavlja trajan dojam o vašem posebnom danu.

Značajke proizvoda:

  1. Prirodna vrećica: Svaka sadnica ružmarina dolazi u natur vrećici od prirodnih materijala. Ova vrećica doprinosi očuvanju okoliša, pružajući osjećaj održivosti.
  2. Personalizirani tisak: Svaka vrećica je posebno personalizirana s detaljima vašeg vjenčanja, uključujući imena mladenaca i datum proslave. Ovo čini svaku sadnicu ružmarina jedinstvenom uspomenom za vaše goste.
  3. Savršeno odabrana sadnica: Ružmarin je simbol ljubavi i sjećanja, što ga čini idealnim biljnim poklonom za vjenčanje. Ova aromatična biljka donosi notu svježine i simbolizira dugovječnu sreću.
  4. Unikatan dodatak stolu ili prostoru za sjedenje: Vrećice s ružmarinom mogu poslužiti kao unikatan ukras na stolu ili prostoru za sjedenje, dodajući prirodni i rustikalni šarm vjenčanju.
  5. Praktičan i dugotrajan poklon: Ružmarin je trajna biljka koja će podsjećati vaše goste na vaše vjenčanje i dugovječnu ljubav svaki put kada ga upotrijebe u kuhinji.

Ovaj personalizirani poklon za goste kombinira ljepotu prirode, praktičnost i osobni dodir, čineći ga savršenim suvenirom za sve prisutne na vašem vjenčanju. Ružmarin u prirodnoj vrećici postaje simbol vaše ljubavi, a istovremeno pridonosi očuvanju okoliša na odgovoran način.

 

Isporuka je samo za Zagreb, osobno preuzimanje. Proizvod ne šaljemo. Moguće je naručiti na okruglu količinu (npr. 60,70,80,90…, ne 101 komad)

Minimalna narudžba je 30 komada:

30-50 kom – 4 eur/kom

60-100 kom – 3,7 eur/kom

110 -150 kom – 3,6 eur/kom

160 kom na više – 3,5 eur/kom

U polje personalizacija molimo da navedete želje oko dizajna i natpise.