Pleksiglas pravokutnik tata

24.0045.50
Obriši

Personalizirana pleksiglas plaketa debljine 2 cm s tiskom po želji je jedinstveni proizvod namijenjen posebnim prigodama i događajima. Ovaj elegantan komad uspomena izrađen je od visokokvalitetnog pleksiglasa, što ga čini izdržljivim i modernim rješenjem za razne namjene.

Možete odabrati:
Dimenziju, posvetu i slike. Molimo da u polje personalizacija upišete tekstualni dio, a do 8 slika pošaljete na e-mail nakon narudžbe.

Glavne značajke proizvoda:

Materijal: Pleksiglas visoke kvalitete debljine 2 cm pruža robusnost i sofisticiranost proizvoda.
Dimenzije: Plaketa dolazi u 3 dimenzije: 10×10 cm, 14×14 cm i 20×20 cm te se može prilagoditi prema želji kupca, čineći ju savršenim personaliziranim poklonom.
Personalizacija: Tisak po želji omogućava dodavanje osobnih poruka, slika ili posveta prema vašim željama. Ovo čini plaketu jedinstvenom i posebnom za svaku prigodu.
Boje: Kvalitetan UV tisak omogućava reprodukciju bogatih boja i detalja, pružajući iznimnu vizualnu privlačnost.
Primjene: Idealna je za razne prigode poput proslava rođendana, vjenčanja, obljetnica, dodjela nagrada ili poslovnih događanja.
Izdržljivost: Pleksiglas je otporan na lomljenje i dugotrajan materijal, čime osigurava dugotrajnu uspomenu.
Ambalaža: Plaketa dolazi pažljivo upakirana kako bi se osigurala sigurna dostava i očuvanje proizvoda. Ne dolazi u ukrasnoj ambalaži

Plaketa samostalno stoji i nisu potrebni dodatni stalci.

Ova personalizirana pleksiglas plaketa savršen je način da izrazite posebne trenutke i emocije te da stvorite trajnu uspomenu koja će ostati s vama ili vašim voljenima zauvijek.

Veličina

10×10 cm, 14×14 cm, 20×20 cm