Pleksiglas kuglica s imenom

6.00
Obriši

Naša kuglica s imenom od zlatnog ili srebrnog zrcalnog pleksiglasa promjera 8 cm donosi dodir elegancije i personalizacije u vaš prostor. Ova ekskluzivna kuglica sjaji svojim zrcalnim sjajem, ističući vaše ime ili odabranu poruku.

S dostupnošću u dvije raskošne opcije boja – zlatnoj i srebrnoj, ova kuglica prilagođava se vašem ukusu i dekoru. Boja zrcalnog pleksiglasa dodaje sofisticiranost i luksuz svakom kutku u kojem se nalazi.

Precizno izrezano ime ili poruka na kuglici stvara dojam ručne izrade i pažljivog rukovanja. Promjer od 8 cm čini ovu kuglicu savršenom za vješanje na božićno drvce, postavljanje na ukrasnu granu ili čak kao elegantan ukras za posebne prigode tijekom cijele godine.

Zrcalni pleksiglas kao materijal pruža ne samo luksuzan izgled, već i trajnost i dugovječnost. Ova kuglica neće samo krasiti vaš prostor, već će i zadržati svoj sjaj i eleganciju tijekom vremena.

Ova kuglica s imenom od zlatnog ili srebrnog zrcalnog pleksiglasa idealan je personalizirani ukras ili dar koji će izmamiti osmijeh i dodati poseban sjaj svakom prostoru.

Boja pleksiglasa

Srebrna zrcalna, Zlatna zrcalna