Personalizirana krsna Biblija

31.0044.00
Obriši

  Cijena proizvoda

  Dodatci

  Ukupno

  Personalizirana krsna Biblija izrađena je s visokokvalitetnim materijalima i detaljima. Ova Biblija je elegantna, s tvrdim uvezom i luksuznim detaljima na koricama, što je čini posebnom i pogodnom za čuvanje kao nasljedstvo.

  Ono što čini ovu Bibliju posebnom je mogućnost personalizacije. Možete odabrati da se na koricama biblije otisne ime djeteta, stvarajući tako jedinstven i individualan dar za krštenje. Personalizacija uključuje ime djeteta te datum krštenja.

  Personalizirana krsna Biblija je dar koji je pogodan za dječake i djevojčice, pružajući trajnu uspomenu na ovaj svečani trenutak. Ova Biblija nije samo izvanredan dar, već i vrijedan izvor duhovne podrške i inspiracije, kako za dijete tako i za njegovu obitelj.

  Ova lijepo ilustrirana Biblija sadrži jednostavno i privlačno ispričane najvažnije biblijske priče, odabrane molitve te prostor za bilježenje detalja o krštenju i djetetovoj prvoj godini života. U knjizi je sabrano 60 biblijskih priča te molitve zahvaljivanja, molitve prije spavanja kao i blagoslovi. Autorica tekstova je Lizzie Ribbons, koja je dosada priredila više uspješnih izdanja za djecu, a lijepe i maštovite ilustracije izradila je Paola Bertolini Grudina. Zamišljena i kao svojevrsni spomenar na najranije doba života “Moja krsna Biblija” sadrži i obiteljsko stablo koje će djecu uvesti u povijest vlastite obitelji.

  Namijenjena djeci rane dobi ova će Biblija biti zanimljiva i korisna svima koji s djecom rade i koji ih u ranoj dobi uvode u temeljne vjerske stvarnosti i biblijsku povijest.

  Svojim bogatim sadržajem i privlačnim izgledom “Moja krsna Biblija” bit će radosna uspomena na primanje sakramenta krštenja, kao i najdraža prva Biblija za svako dijete.

   

  Bibliju možete naručiti sa ili bez ukrasne kutije. Ukoliko se odlučite na kupnju Biblije u kutiji te želite posvetu s unutarnje strane kutije molimo da u polje personalizacija navedete željenu posvetu. Cijena posvete kreće se od 6 eura na više, a biti će obračunata nakon pregleda Vaše narudžbe.

  Boja personalizacije

  Zlatna

  Poklon kutija

  DA, NE