Ilustrirana Biblija za mlade sadrži odabrane biblijske tekstove u njihovu izvornom obliku, popraćene bogatim i privlačnim ilustracijama koje pomažu lakšem razumijevanju te boljem pamćenju biblijskog teksta.

Mladima se tako na suvremen način približava Sveto pismo, počevši od Knjige Postanka do Otkrivenja te im se omogućavaju jasne spoznaje o Božjem stvaranju svijeta, njegovu djelovanju u ljudskoj povijesti i upravljanju njome. Osim toga, ova knjiga sadrži i mnoštvo pripovijesti o ključnim biblijskim likovima, izvješća o Isusovu životu te o napredovanju i širenju kršćanske vjere, posljednjim vremenima i događajima vezanim uz njih.

Korice Biblije mogu biti personalizirane prema želji, uključujući ime vlasnika, posebnu poruku ili omiljeni biblijski citat. To čini ovu Bibliju ne samo dragocjenim duhovnim resursom, već i posebnim poklonom.

Ilustrirana Biblija za mlade s personaliziranim koricama savršen je način da mladi ljudi razvijaju svoju vjeru kroz zanimljiv i vizualno poticajan pristup Svetom pismu