Dječji set za jelo

21.90

Set za jelo izrađen je od inoksa te sadrži vilicu, žlicu i nož.

Možemo izgravirati ime po želji (nije moguće promijeniti likove koji se nalaze na rubu). Gravura se ne briše. Set je pogodan za pranje u mašini za suđe. Gravura se ne može skinuti ili obrisati. Dolazi u natur kutijici s mašnom.

Personalizacija imenom je u cijeni i radimo ju po želji. Molimo da u prazno polje napišete točnu personalizaciju.

Rok isporuke: Narudžba plaćena do petka u tekućem tjednu dostavlja se na Vašu adresu u petak u idućem tjednu.

Izlazak iz zaliha

Nema na zalihi

Dječji personalizirani set za jelo od inoksa idealan je za učenje djeteta kako jesti samostalno. Set uključuje jednu vilicu, jednu žlicu i jedan nož, svaki izrađen od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika.

Ovaj set je personaliziran s imenom djeteta, što ga čini osobnim i jedinstvenim poklonom. Svi dijelovi seta su ergonomski dizajnirani, prilagođeni za male ruke i ugodni za držanje. Nož ima zaobljeni vrh kako bi se spriječile ozljede, a vilica i žlica imaju glatku površinu koja ne oštećuje zube ili desni.

Set je izdržljiv, jednostavan za održavanje i lako se čisti. Svi dijelovi su otporni na hrđu i mogu se koristiti u perilici posuđa. Ovaj set za jelo je prikladan za svakodnevnu upotrebu i pogodan je za djecu svih uzrasta.

Ukratko, dječji personalizirani set za jelo od inoksa je kvalitetan, personaliziran i praktičan poklon koji će pomoći u učenju djeteta kako jesti samostalno. Ovaj set je izdržljiv, lako se čisti i prilagođen za dječje ruke, te će vaše dijete moći uživati u njemu tijekom godina.