Rozi poklon set za bebe

46.50
Obriši

Poklon set za bebe je predivan kompletni set koji uključuje različite predmete za njegu i zabavu bebe. Ovaj set sadrži pamučni slinček s volanima, pamučnu tješilicu, drveni češalj s personaliziranim imenom (vlakna od kozje dlake), pamučnu vezicu za dudu i pletenu igračku s drvenom drškom.

Pamučni slinček s volanima je praktičan i stilski dodatak koji pomaže u održavanju čistoće i suhoće djetetove brade i odjeće. Izrađen je od mekog pamučnog materijala s dodatkom volana koji pružaju dodatnu slatkoću.

Pamučna tješilica je mekana i nježna tkanina koja pruža bebi osjećaj sigurnosti i utjehe. Izrađena od visokokvalitetnog pamuka, tješilica je savršena za grljenje, mazanje i pružanje osjećaja udobnosti bebi tijekom spavanja ili smirivanja.

Personalizirani drveni češalj s kozjom dlakom poseban je dodatak ovom setu. Personalizacija češlja s djetetovim imenom dodaje osobni i jedinstveni dodir. Kozja dlaka je nježna prema bebinoj koži i pogodna za njegu osjetljiva vlasišta.

Pamučna vezica za dudu je praktičan i higijenski dodatak koji pomaže u sprečavanju gubitka dude ili njenog pada na pod. Izrađena od mekog pamuka, vezica se jednostavno pričvršćuje za odjeću bebe i drži dudu uvijek pri ruci.

Pletena igračka s drvenom drškom je šarmantna i zabavna igračka koja će potaknuti razvoj bebine motorike i osjetila. Drvena drška je sigurna za bebu za držanje, a pletena tkanina pruža teksturalnu stimulaciju. Ova igračka će zasigurno privući pažnju i postati omiljena za igru.

Poklon set za bebe je idealan poklon za rođenje ili krštenje. Sadrži funkcionalne i ljupke predmete koji će biti korisni  za bebu i njezinu obitelj. Osim toga, personalizacija svih proizvoda dodaje poseban i emotivan dodir, čineći ovaj set još posebnijim.

Boja personalizacije

Bijela, Srebrna, Zlatna