Velvet kutijica za nakit – više boja

25.00 22.00
-12%
Obriši

Ova predivna kutijica pruža sigurno i šarmantno utočište vašim komadima nakita.

Značajke proizvoda:

  1. Mekani pliš: Izrađena od pliša, naša kutijica pruža nježan dodir koji će štititi vaše nakit od ogrebotina i oštećenja.
  2. Elegancija u bojama: Dostupna je u pet prekrasnih boja – crnoj, rozoj, sivoj, smaragdno zelenoj i bijeloj. Svaka boja donosi poseban šarm, omogućujući vam da pronađete savršenu kutijicu koja odražava vaš osobni stil.
  3. Personalizacija: Učinite ovu kutijicu još posebnijom dodavanjem personalizacije. Imamo mogućnost dodavanja inicijala, imena ili kratke poruke na poklopac kutijice, čineći je jedinstvenim i posebnim poklonom. Tisak može biti u boji po želji.
  4. Kompaktan dizajn: Kutijica je dovoljno kompaktna da se lako može smjestiti u ladice, torbe ili ormare, čineći je praktičnom opcijom za čuvanje vašeg nakita kod kuće ili na putovanju.
  5. Snažno zatvaranje: Sigurnosno zatvaranje osigurava da će vaš nakit ostati na sigurnom, bez rizika od slučajnog otvaranja.

Ova plišana kutijica za nakit s personalizacijom savršen je spoj elegancije, praktičnosti i osobnog dodira. Bilo da je to poklon za voljenu osobu ili dodatak vašoj kolekciji nakita, ova kutijica će zasigurno oduševiti svojom kvalitetom i estetikom.

Naručite svoju plišanu kutijicu odmah i dodajte dozu luksuza vašem svakodnevnom životu!

Boja proizvoda

Bijela, Crna, Siva, Smaragdno zelena, Svijetlo roza

Boja personalizacije

Bijela, Crna, Srebrna, Zlatna zrcalna