Svijeća midi čaša – parafinski vosak

3.50

Mirisna svijeća u personaliziranoj staklenci čini elegantan i osjetilan poklon za vaše goste na vjenčanju. Ovaj poklon ne samo da pridonosi atmosferi prostora, već i ostavlja dugotrajan mirisni podsjetnik na vaš poseban dan.

Ključne značajke proizvoda:

  1. Visokokvalitetna mirisna svijeća: Svaka staklenka sadrži kvalitetnu mirisnu svijeću koja će ispuniti prostor ugodnim i suptilnim mirisom. Miris može biti biran prema preferencijama i temi vjenčanja.
  2. Personalizirana staklenka: Staklenka dolazi s personaliziranim tiskom koji može uključivati imena mladenaca, datum vjenčanja ili posebnu poruku. Ovaj dodatak čini svaku staklenku posebnom.
  3. Estetski dizajn: Staklenka je estetski oblikovana, pridonoseći eleganciji i sofisticiranom izgledu poklona. Može poslužiti i kao ukras na stolu za goste.
  4. Različiti mirisi: Ovisno o preferencijama, možete odabrati različite mirise svijeća kako biste prilagodili poklon različitim ukusima vaših gostiju. U galeriji se nalazi popis mirisa.

Ovaj poklon za goste kombinira estetiku, mirisno iskustvo i osobni dodir, čineći ga poklonom koji će podsjećati na ljubav koja se slavila na vašem vjenčanju. Personalizirana staklenka s mirisnom svijećom pruža gostima mirisni doživljaj koji će trajati i nakon završetka proslave, čineći ih posebnim dijelom vašeg nezaboravnog dana.

Moguće je naručiti na okruglu količinu (npr. 60,70,80,90…, ne 101 komad). Cijena sadrži svijeću, naljepnicu dizajna po želji i mašnicu u boji po želji. Cijena se odnosi na parafinski vosak (moguće su bijel mrlje (mjehurići zraka koje se vide na staklenci) na svijećama)

Minimalna narudžba je 20 komada:

20-40 kom – 4 eur/kom

50-100 kom – 3,9 eur/kom

110 -200 kom – 3,7 eur/kom

210 kom na više – 3,5 eur/kom

U polje personalizacija molimo da navedete želje oko dizajna i natpise.