Siva pletena deka s imenom

35.20
Obriši

Personalizirana pamučna pletena deka za bebe je prekrasan i nježan dodatak koji će pružiti udobnost, toplinu i jedinstvenu personalizaciju. Ova deka je izrađena s pažnjom od visokokvalitetnog pamučnog materijala kako bi pružila mekoću i toplinu za bebinu kožu.Izrađeno od 100 % održivo uzgojenog pamuka, prirodnog i izdržljivog materijala koji postaje mekaniji nakon svakog pranja.

Meka, glatka površina izdržljiva je i ne sadrži tvari, ftalate ili kemikalije koje mogu oštetiti dječju kožu ili zdravlje. Siguran izbor za dijete i za okoliš. Lako se čisti; prati u perilici rublja na 40 °C.

Ova deka se ističe mogućnošću personalizacije. Možete odabrati različite boje veza imena, stvarajući tako jedinstven i individualan komad za  bebu.

Deka je izuzetno svestrana i može se koristiti u raznim situacijama. Može poslužiti kao topli pokrivač za kolica ili krevetić, kao podloga za igru na podu ili kao dodatak za udobnost tijekom putovanja. Ova deka je lagana, ali istovremeno pruža dovoljno topline kako bi se beba osjećala ugodno i zaštićeno. Osim što je funkcionalna, ova deka je i prekrasan dekorativni element koji će dodati toplinu i šarm prostoru.

Personalizirana pamučna pletena deka za bebe je idealan poklon za novorođenče ili na krštenju. Pruža ne samo toplinu i udobnost, već i osobnu notu koja će biti cijenjena kao posebna uspomena. Ova deka će pružiti ne samo fizičku toplinu, već i emocionalnu podršku i sigurnost za malu bebu.

Dimenzija: 70×90 cm

Boja personalizacije

Bijela, Crna, Crvena, Mint, Plava, Roza, Srebrna, Svijetlo plava, Zelena, Zlatna, Žuta