Set tetra krpice i češalj rozi

24.55

Uživajte u svakom trenutku nježne njege vaše bebe s ovim prekrasnim setom koji sadrži 5 malih personaliziranih tetra krpica dimenzija 30×30 cm i nježan drveni češalj. Svaka tetra krpa izrađena je s posebnom pažnjom, a personalizacija dodaje dodir jedinstvenosti ovom setu.

Značajke proizvoda:

  1. Personalizirane Tetra Krpe: Svaka od pet tetra krpa može se personalizirati s imenom vaše bebe ili nekom posebnom porukom. Ovaj dodatak čini set posebnim i osobnim.
  2. Dimenzije Tetra Krpa: Svaka tetra krpa je dimenzija 30×30 cm, idealna veličina za nježno čišćenje osjetljive bebine kože.
  3. Visokokvalitetni Pamuk: Tetra krpe izrađene su od visokokvalitetnog pamuka, pružajući mekan i ugodan dodir na bebinu kožu.
  4. Drveni Češalj: U setu se nalazi nježan drveni češalj, idealan za njegu bebine kose. Kombinacija drva bukve i kozje dlake.
  5. Neutralni Dizajn: Set dolazi s neutralnim dizajnom koji odgovara svakom stilu i preferenciji roditelja.
  6. Savršen Poklon za Novorođenče: Personalizirani set za bebe čini izuzetno poseban poklon za rođenje ili krštenje.

Kako koristiti:

  • Koristite tetra krpe za nježno brisanje bebine kože tijekom hranjenja, presvlačenja ili kupanja.
  • Drveni češalj koristite za nježno raščešljavanje bebine kose.

Ovaj set ne samo da pruža praktične proizvode za brigu o vašoj bebi, već i čini svaki trenutak posebnim s personaliziranim dodatkom. Dajte vašoj bebi najbolje s ovim nježnim i elegantnim setom za njegu.