Privjesak zahvalnica

1.35

Privjesci kao zahvalnice dostupni su u srebrnoj i zlatnoj boji. Izrađeni su od pleksiglasa zrcalnog efekta. Gravura je jednostrana i možete odabrati tekst po želji. Dolaze na personaliziranom kartonu dizajna po želji. Dizajn možemo prilagoditi primjerice prema temi vjenčanja ili pozivnici.

Gravura se ne briše.

Minimalna narudžba je 20 komada.

Molimo da u prazno polje napišete točnu personalizaciju te sve želje.

Rok isporuke: Do 3-6 tjedana nakon uplate narudžbe

SKU: 27719 Kategorije: , , ,

Naši personalizirani privjesci zahvalnice za vjenčanje od zrcalnog pleksiglasa su savršen način da izrazite zahvalnost svojim gostima i istovremeno pružite predivan poklon koji će ih podsjećati na vaš poseban dan. Izrađen od visokokvalitetnog zrcalnog pleksiglasa, ovaj privjesak kombinira eleganciju i izdržljivost.

Ovaj privjesak može se potpuno personalizirati prema vašim željama. Možete odabrati željeni dizajn, font i tekst kako biste stvorili jedinstvenu i personaliziranu zahvalnicu. Dodavanje vaših imena, datuma vjenčanja ili kratke poruke pružit će dodatni na kartici.

privjesci kao zahvalnice dostupni su u srebrnoj i zlatnoj boji. Gravura je jednostrana i možete odabrati tekst po želji. Dolaze na personaliziranom kartonu dizajna po želji.

Minimalna narudžba je 20 komada. Moguće je naručiti na okruglu količinu (npr. 60,70,80,90…, ne 101 komad). 

20-40 kom – 2,4 eur

50-80 kom – 2 eur

90-120 kom – 1,6 eur

130-170 kom- 1,5 eur

180 kom na više – 1,35 eur

Rok izrade je 2-6 tjedana, ovisno o količini.

 

U polje personalizacija molimo da navedete boju privjeska, tekst koji se gravira te detalje oko izgleda kartice.