Podloga za slikanje Mali princ

37.50

Personalizirana PVC podloga za fotografiranje djece po mjesecima do prve godine života je kreativan i emotivan način dokumentiranja svakog koraka rasta vašeg malog blaga. Ova podloga pruža idealno okruženje za stvaranje lijepe uspomene, bilježeći svaki poseban trenutak u prvim godinama djetetova života.

Izrađena od kvalitetnog PVC materijala, podloga je izdržljiva, lagana za održavanje i otporna na vlagu. Dimenzije su prilagođene za fotografiranje novorođenčadi i male djece, pružajući dovoljno prostora za postavljanje djeteta i dodatnih elemenata poput igračaka ili ukrasa. Podloga dolazi s gratis pravokutnikom za označavanje djeteta.

Jedinstvena značajka ove podloge je personalizacija prema vašim željama. Možete odabrati dizajn koji odražava stil i osobnost vaše obitelji, uključujući boje, motive ili teme koje volite. Dodatno, podloga može imati mjesta za bilježenje datuma, težine, visine i drugih važnih informacija o razvoju djeteta.

Ova PVC podloga posebno je osmišljena za mjesečno fotografiranje, omogućujući vam da pratite svaki rast i promjenu vašeg djeteta. Fotografije snimljene na ovoj podlozi čine prekrasan niz uspomena koje će vas podsjećati na čudesne trenutke rasta i razvoja vašeg djeteta.

Kao personalizirani proizvod, ova podloga također čini izvrstan poklon za roditelje novorođenčeta, krštenje ili baby shower. Pomaže u stvaranju jedinstvenih uspomena i trajnih sjećanja na prvu godinu života vašeg malog anđela.

 

Dimenzija 95×120 cm