Pleksiglas ploča MP3

39.9051.80
Obriši

Ova jedinstvena i elegantna ploča će dodati poseban dodir vašem vjenčanju i dočekati vaše goste na nezaboravan način. Izrađena od visokokvalitetnog pleksiglasa, ova ploča ima sjajnu površinu.

Ploča je izrađena od pleksiglasa, koji je čvrst, dugotrajan i otporan na lomljenje. Ovaj materijal pruža visoku transparentnost, što omogućava da dizajn i personalizacija jasno i elegantno izgledaju.

Ploča dolazi u različitim veličinama, 50×70 cm i 70×90 cm te može stajati vodoravno ili okomito. Možete odabrati boju personalizacije te veličinu.

Ploča se personaliziran imenima mladenaca, datumom vjenčanja, a možemo staviti i posebne citate ili poruke dobrodošlice. Izbor fonta, boja i rasporeda može se prilagoditi kako bi se stvorio jedinstveni dizajn koji odražava vašu osobnost i stil.

Ploča dobrodošlice može se postaviti na ulazu vjenčanja, na dobro vidljivo mjesto kako bi pozdravila vaše goste. Može biti postavljena na stalak, postolje ili obješena na zid. Ova dekorativna ploča će stvoriti dojmljiv prvi dojam i upotpuniti atmosferu vašeg vjenčanja. Stalak nije u cijeni ploče te ga možete naručiti posebno.

Nakon vjenčanja, personalizirana pleksiglas ploča dobrodošlice može postati predivna uspomena koju možete čuvati kao trajni podsjetnik na vaš poseban dan. Možete je izložiti u vašem domu ili koristiti kao ukras za buduće proslave.

Personalizirana pleksiglas ploča dobrodošlice je jedinstveni i elegantni detalj koji će dodati poseban pečat vašem vjenčanju. Svojom personalizacijom i visokokvalitetnim materijalom, ova ploča će dočekati vaše goste na nezaboravan način i stvoriti toplu i gostoljubivu atmosferu na vašem vjenčanju.

U polju personalizacije možete navesti fontove, želje oko dizajna, imena, datum, citate te kombinaciju boja natpisa.

Boja personalizacije

Bijela, Crna, Srebrna, Srebrna zrcalna, Zlatna, Zlatna zrcalna

Veličina

50×70, 70×90

Boja proizvoda

Bijela, Mutna/Ledena