Personalizirani silikonski set za jelo plavi

34.00

Personalizirani set za bebe za jelo od silikona je savršen set namijenjen za bebe koje započinju samostalno hranjenje.  Sadrži tanjur s pregradama, zdjelicu, personaliziranu žlicu, personaliziranu vilicu i podbradnjak. Savršena ideja za poklon mališanu koji započinje samostalnim hranjenjem.

Personalizirani set za bebe za jelo od silikona za hranu bez BPA, PVC-a i ftalata. Pogodan je za upotrebu kod beba. Silikon je mekan, fleksibilan i nježan prema djetetovim desni, pružajući im ugodan osjećaj tijekom obroka. Set je dizajniran tako da olakšava bebi samostalno hranjenje.

Set sadrži tanjur s pregradama, što omogućuje odvajanje hrane i olakšava bebi da nauči jesti različite vrste hrane. Također, zdjelica je idealna za serviranje juha, variva, kaše, voća ili povrća.

Žlica i vilica u ovom setu imaju personaliziranu drvenu dršku, koja je pažljivo obrađena i glatka na dodir. Personalizacija uključuje gravuru imena na drvenoj dršci.

Uz set dolazi i podbradnjak koji pomaže u zaštiti od prolijevanja hrane tijekom hranjenja, čuvajući odjeću bebe čistom i suhom.

Personalizirani set za bebe za jelo od silikona je idealan poklon za bebu, pružajući ne samo funkcionalnost već i osobni dodir. Ovaj set će podržati bebin razvoj samostalnog hranjenja te olakšati roditeljima čišćenje nakon obroka. Set se može prati u perilici, a radi očuvanja dugotrajnosti proizvoda žlicu i vilicu preporučamo prati na ruke. Tanjur i zdjela imaju vakum čepiće kako bi lakše prijanjali na podlogu.

Set dolazi upakiran u pamučnu vrećicu s imenom djeteta.