Personalizirani reveri s tiskom

0.60

Predstavljamo vam naš najnoviji proizvod koji je idealan za vjenčanja – personalizirane satenske revere s tiskom. Ove prekrasne narukvice su dizajnirane kako bi dodale poseban dodir elegancije i posebnosti vašem vjenčanju.

Izrađene od premium satena visoke kvalitete, naše narukvice reveri su meki i udobni za nošenje tijekom cijelog dana. Svaki detalj je pažljivo osmišljen kako bi se stvorio prekrasan izgled i oduševio goste na Vaš poseban dan. Osim narukvica u ponudi imamo i model muškog revera koji je preklopni (nešto kao kravatica).

Ono što čini naše narukvice revere jedinstvenima je mogućnost personalizacije. Možete odabrati imena mladenaca, datum vjenčanja ili bilo koji drugi poseban tekst koji želite tiskati na narukvice. Na taj način, ove narukvice postaju ne samo elegantan modni dodatak, već i poseban suvenir koji će zauvijek čuvati uspomene na vaše vjenčanje.

Tisak na narukvice radimo posebnom tehnikom ispisa. Naš tim stručnjaka koristi posebnu tehnologiju tiska na saten. Tako će vaša personalizirana poruka ostati neizbrisiva uspomena na vaš veliki dan.

Možete odabrati crni, srebrni ili zlatni tisak na saten trakama. Boje traka možete odabrati na www.dobarpartner.hr pod saten trake, širina 25 mm. Ženske revere moguće je otisnuti i na 15 mm širini trake.

Naši reveri dolaze u univerzalnoj veličini (dužina cca 26 cm ukoliko su uniseks, a oko 22-23 cm ukoliko su samo za žene) koja odgovara većini ručnih zgloba. Također imaju diskretnu ljepljivu traku na stražnjoj strani koja osigurava sigurno i udobno nošenje tijekom cijele ceremonije i svečanosti. Revere radimo na okrugle količine (ne 201 kom, već npr. 200-210-220). Napomena: Crni tisak nije u potpunosti crn (tamno sivo do crno) te ovisno o boji trake jačina crne boje može varirati.

Ne samo da su naši personalizirani satenski reveri s tiskom savršen modni dodatak za vaše vjenčanje, već su i divan poklon za vjenčane goste.

U polje personalizacija unosite sve detalje vezane za narudžbu: tekst, boje, te količinu ženskih i muških ukoliko ne radimo svima narukvice. U količinu pišete ukupan zbroj ženskih i muških kako bi se ispravno obračunala cijena.

 

50-160: 0,88 eur/6,6 kn kom

161-200: 0,80 eur/6 kn kom

201- 300: 0,73 eur/5,5 kn kom

301 na vise 0,66 eur/5 kn kom

Rok izrade je mjesec dana od uplate.