Personalizirana Biblija za odrasle

50.00

Personalizirana Biblija za odrasle predstavlja jedinstveni poklon za sve prigode.

Ova personalizirana Biblija može uključivati različite elemente prilagodbe, uključujući:

  1. Ime: Ime ili imena vlasnika Biblije može biti elegantno uključeno na naslovnoj stranici ili na drugim ključnim mjestima unutar teksta.
  2. Datum posebnih događaja: Personalizirane Biblije često uključuju mogućnost dodavanja datuma poput rođenja, krštenja, vjenčanja ili drugih značajnih događaja.

Ova personalizirana Biblija nije samo vjerski tekst, već i posebna uspomena koja odražava vaš osobni duhovni put. Ovo je izuzetno značajan i duboko intiman poklon za vjernike koji cijene osobni dodir u njihovom vjerskom iskustvu.

Novo popravljeno i potpuno osuvremenjeno izdanje Biblije u prijevodu nadbiskupa Ivana Ev. Šarića od sada je dostupno u maxi izdanju.

Ovaj prijevod Biblije objavljen je zahvaljujući dugotrajnom radu uglednih biblijskih stručnjaka koji su Šarićev prijevod uskladili sa znanstvenim izdanjima Biblije na hebrejskome i grčkome. Osim toga, prijevod je usklađen i s hrvatskim standardnim jezikom i pravopisom.

Biblija u velikom formatu s velikim slovima i u bogatom uvezu pogodna je za obiteljsku biblioteku, za slabovidne kao i za darivanje prigodom vjenčanja i drugih sakramenata.

Nakladnik: Verbum

ISBN: 978-953-235-246-7

Uvez: Tvrdi

Broj Stranica: 1383

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2012

Dimenzija: Ovisi o dobavljivosti

Prevoditelj: Ivan Ev. Šarić