Krsni set Olive gold

45.0090.00
Obriši

  Cijena proizvoda

  Dodatci

  Ukupno

  Predstavljamo vam predivan krsni set koji je savršen za poseban trenutak svetog krštenja. Ovaj set sadrži sve što je potrebno kako biste stvorili nezaboravnu uspomenu za dijete i njegove roditelje.

  Krsna košuljica je izrađena od pamuka te je obrubljena čipkom. Možete odabrati košuljicu sa standardnim ili volan rukavima. Naše košuljice dizajnirane su s posebnom pažnjom prema detaljima. Košuljica se personalizira imenom i datumom što ju čini još posebnijom.

  Uz krsnu košuljicu dolazi i krsna svijeća koja ima simboličan značaj. Svijeća je posebno dizajnirana za krsni obred i ukrašena je simbolima vjere.  Ova svijeća će biti ne samo lijep ukras, već i simbol svjetlosti i vjere tijekom obreda.

  Kao dodatak, set uključuje i krsnu maramicu. Maramica je izrađena od pamuka koji je nježan prema bebinu licu.

  Svaki komad u ovom krsnom setu pažljivo je odabran kako bi se stvorio cjelovit doživljaj za sve sudionike krsnog obreda.

  Možete odabrati:

  OSNOVNI set koji sadrži svijeću, košuljicu i maramicu

  OSNOVNI set u kutiji koji sadrži svijeću, košuljicu i maramicu zapakirane u posebnoj kutiji od premium sjajnog kartona s personalizacijom

  SET S BIBLIJOM u kutiji koji sadrži krsnu Bibliju, svijeću, košuljicu i maramicu zapakirane u posebnoj kutiji od premium sjajnog kartona s personalizacijom

   

  VAŽNO:

  Ukoliko želite dodatnu posvetu, molimo da ju navedete u polje personalizacija. Posvete s unutarnje strane kutije dodatno se naplaćuju od 6 eura na više, ovisno o personalizaciji te će Vam se navedeni iznos obračunati nakon pregleda narudžbe.

  Boja personalizacije

  Zlatna

  Vrsta seta

  Osnovni set bez kutije, Osnovni set u kutiji, Set u kutiji s Biblijom

  Boja mašne

  Bež, Bijela

  Model košuljice

  Košuljica s volan rukavima, Standard košuljica