Meza set

33.00 29.00
-12%

Donesite dodir elegancije na svoj stol s našim jedinstvenim Meza setom, koji uključuje drvenu dasku za rezanje s gravurom po vašem izboru i personalizirani nož. Ovaj set je savršen za pripremu i posluživanje omiljenih delicija, a istovremeno pruža osobni dodir koji ga čini posebnim.

Značajke proizvoda:

 1. Drvena daska za rezanje s gravurom:
  • Izrađena od visokokvalitetnog drveta, daska pruža prirodan i rustikalan izgled. Napomena: U setu dolazi pravokutna daska ili daska s drškom ovisno o raspoloživosti.
  • Gravura po želji omogućava personalizaciju s imenom, datumom ili posebnom porukom, čineći je posebnom i jedinstvenom. Najčešći su natpisi npr. Markova daska za mezu, Dedina daska za mezu…
 2. Personalizirani nož:
  • Elegantan nož s ručkom i oštrim čelikom idealan je za rezanje sireva, suhomesnatih proizvoda ili drugih delicija.
  • Personalizacija noža dodatno pridonosi ekskluzivnosti seta. Najčešći su natpisi npr. Markov nož za mezu, Dedin nož za mezu… Boja noža ovisi o dobavljivosti
 3. Praktičnost i funkcionalnost:
  • Daska za rezanje ima dovoljno prostora za razne vrste hrane, čineći je savršenom za posluživanje meze ili pripremu jela.
 4. Elegantan dizajn:
  • Rustikalan izgled drvene daske i suvremen dizajn personaliziranog noža čine ovaj set estetski privlačnim za svaki stol.
 5. Idealan poklon:
  • Ovaj Meza set čini izvrstan poklon za ljubitelje gastronomije, ljude koji vole kuhanje ili one koji uživaju u druženju uz ukusne grickalice.
 6. Univerzalna upotreba:
  • Set je idealan za obiteljske okupljanja, proslave ili jednostavno kao funkcionalan i dekorativan dodatak kuhinji.
 7. Jednostavno održavanje:
  • Drvena daska i nož su jednostavni za čišćenje, osiguravajući dugotrajan sjaj i funkcionalnost seta. Daska se mora prati ručno te nije dozvoljeno pranje u mašini za suđe
 8. Elegantno pakiranje:
  • Set dolazi pažljivo upakiran u luksuznoj ambalaži, spreman za darivanje ili trenutke uživanja.

Ovaj Meza set pruža ne samo funkcionalnost u pripremi hrane već i estetski doživljaj koji će oplemeniti vaše gastronomske trenutke. Osim toga, personalizacija čini svaki komad ovog seta izuzetno posebnim.

 

Napomena:

U setu dolazi pravokutna daska ili daska s drškom ovisno o raspoloživosti.

Napomena:

Daska se ne smije prati u mašini za suđe. Dasku nemojte stavljati u perilicu posuđa jer toplina i duga izloženost vlazi mogu dovesti do pucanja i promjene originalnog oblika, a mogu se nakupiti bakterije i stvoriti plijesan.