Maslinovo ulje mini

1.40

Maslinovo ulje u personaliziranoj bočici predstavlja izuzetno elegantan poklon za goste na vašem vjenčanju. Ovaj suvenir kombinira visokokvalitetno maslinovo ulje s personaliziranim dodatkom, pružajući ne samo ukusno iskustvo, već i dugotrajan podsjetnik na vaš poseban dan.

Ključne značajke proizvoda:

  1. Visokokvalitetno maslinovo ulje: Unutar svake personalizirane bočice nalazi se 20 ml vrhunskog maslinovog ulja. Ovo ulje je birano zbog svog bogatog okusa i visoke kvalitete, pridonoseći ukusnim trenucima za vaše goste.
  2. Personalizirana bočica: Svaka bočica je pažljivo dizajnirana s personaliziranim tiskom koji može uključivati imena mladenaca, datum vjenčanja ili posebnu poruku. Ovaj dodatak čini svaku bočicu jedinstvenom i posebnom.

U cijeni je personalizirana bočica 20 ml (oblik bočice ovisi o raspoloživosti kod dobavljača), elegantna mašnica te privjesnica ili etiketa dizajna po želji (kolor tisak, ne zlatotisak)

Isporuka je samo za Zagreb, osobno preuzimanje. Proizvod ne šaljemo radi lomljivosti. Moguće je naručiti na okruglu količinu (npr. 60,70,80,90…, ne 101 komad). Moguće je naručiti i samo bočice ili nam dostaviti svoje maslinovo ulje. Za takvu opciju javite nam se na e-mail.

Minimalna narudžba je 20 komada:

20-50 kom – 1,7eur/kom

60-100 kom – 1,6 eur/kom

110 -150 kom – 1,5 eur/kom

160 kom na više – 1,4 eur/kom

U polje personalizacija molimo da navedete želje oko dizajna i natpise.