Kutija za uspomene Džungla

45.00

Naša drvena kutija za uspomene s personaliziranim pleksiglas poklopcem je prekrasan način da zauvijek sačuvate najdragocjenije trenutke i uspomene. Ova kutija je izrađena od visokokvalitetnog drva i ima poklopac od pleksiglasa. Možete odabrati između bijelog, prozirnog i mutnog pleksiglasa.

Drvena kutija za uspomene je elegantan i trajan komad namijenjen čuvanju važnih trenutaka u životu. Izrađena je od visokokvalitetnog drva koje pruža trajnost i čvrstoću, čuvajući vaše uspomene sigurnima godinama.

Personalizacija se obavlja putem UV tiska, koji omogućuje jasne i precizne otiske. Možete odabrati da se na kutiji istaku slike, imena, inicijali, datum ili druga personalizirana poruka. Personalizacija čini ovu kutiju jedinstvenom i posebnom, te je čini savršenim poklonom za posebne prigode poput rođendana, vjenčanja ili rođenja djeteta.

Kutija je dovoljno prostrana da u nju stane mnoštvo predmeta, poput fotografija, pisama, medalja, privjesaka i drugih uspomena.

Ova drvena kutija za uspomene je ne samo funkcionalan komad, već i prekrasan dekorativni element koji će se uklopiti u svaki prostor. Može se koristiti kao izložbeni komad na polici, komoda ili stolu, dodajući osobnost i toplinu prostoru.

Svoje najdraže trenutke i uspomene čuvajte sigurno i s ljubavlju uz našu personaliziranu drvenu kutiju za uspomene s pleksiglas poklopcem. To je trajan i poseban način da zadržite važne trenutke blizu srca i podijelite ih s generacijama koje dolaze.

 

Moguće je promijeniti boju ogrlice.