Kutija za darivanje Premium karton

31.0035.00

Kutija je dimenzije 30×30 cm. Izrađena je od premium sjajnog kartona. Personalizaciju kutije radimo po želji. Molimo da prilikom narudžbe u prazno polje navedete točan tekst koji ispisujemo na kutiju.

Rok isporuke: Narudžba plaćena do petka u tekućem tjednu dostavlja se na Vašu adresu u petak u idućem tjednu.

Obriši

Kutija za darivanje na vjenčanju od premium sjajnog kartona je savršeno rješenje za sve koji žele na elegantan i praktičan način prikupiti darove na svom vjenčanju. Kutija je izrađena od premium sjajnog kartona i dolazi u dimenziji 30x30x30 cm, što omogućava dovoljno prostora za velik broj kuverti.

Kutija je elegantna i moderna, te se savršeno uklapa u svaki dekor. Može se personalizirati u skladu sa željama klijenata, bilo da se radi o dodavanju imena mladenaca, datuma vjenčanja ili nečeg drugog. Kutija dolazi u bijeloj boji te se može na nju staviti bijela mašna (druge boje traka trenutno su nedostupne), a može imati dizajn po želji, pa će se sigurno pronaći nešto što odgovara vašem stilu i ukusu.

Kutija za darivanje dolazi sastavljena te ima čvrstu konstrukciju. Nakon upotrebe, kutija se lako rastavlja i sprema, što ju čini praktičnom i funkcionalnom opcijom za vaš poseban dan.

Ukratko, kutija za darivanje na vjenčanju od premium sjajnog kartona je kvalitetna, elegantna i personalizirana opcija za prikupljanje darova na vašem vjenčanju. Ova kutija će sigurno privući pažnju svojim modernim dizajnom, a čvrsta konstrukcija i praktičnost čine ju savršenim izborom za vaš poseban dan.

Boja personalizacije

Srebrna, Zlatna

Poklon kutija

Kutija bez mašne i srca, Kutija s mašnom i srcem