Gablec/marenda set

23.00

Ovaj praktičan set uključuje personaliziranu torbu i personalizirani pribor za jelo, pružajući vam funkcionalnost i stil tijekom radnog dana.

Značajke proizvoda:

  1. Personalizirana torba: Moderan i praktičan dizajn torbe omogućava vam da nosite svoj set za jelo na posao s lakoćom.
  2. Pribor za jelo s inicijalima: Naš set uključuje vilicu, nož, žlicu s graviranim imenom ili inicijalima.
  3. Kvalitetni materijali: Pribor za jelo izrađen je od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika, osiguravajući dugotrajnost i lako održavanje. Torba je napravljena od jutenog materijala koji će izdržati svakodnevnu upotrebu.
  4. Praktičnost na poslu: Set je idealan za svakodnevno korištenje na radnom mjestu.
  5. Personalizirani poklon: Ovaj set je izvrstan poklon za kolege, prijatelje ili voljenu osobu koja često jede na poslu. Personalizacija čini ovaj set jedinstvenim i posebnim.
  6. Jednostavno održavanje: Pribor se lako čisti, a torba se može brzo očistiti kako bi uvijek bili spremni za sljedeći obrok na poslu.
  7. Stilski izgled: Elegantan i suvremen dizajn torbe i pribora za jelo čini ovaj set ne samo funkcionalnim, već i estetski privlačnim.

Ovaj personalizirani set za jelo na poslu idealan je pratitelj za one koji žele kombinirati stil i praktičnost tijekom radnog dana. Neka vaši obroci budu još ugodniji s ovim posebno prilagođenim setom. Torba je dimenzije 26x22x14 ili 20x20x12 cm ovisno o dobavljivosti.